editorial

Hvis man bor i en andels- eller ejerforening, så ved man også at der er meget arbejde med at vedligeholde og ordne i bygningerne. Det kræver ofte en del engagement, og det er ikke altid at beboerne har tid og overskud ved siden af jobs og familieliv. Det giver derfor god mening at outsource en del af opgaverne, så I kan nyde frugten af andres hårde arbejde. 

Få den flotteste opgang i byen 

Opgangen i jeres bygning er et rigtig vigtigt element, og det er det første folk ser når de kommer på besøg hos jer. Derfor er det også vigtigt at denne opgang altid står helt skarpt, og at der altid ser pænt og rent ud. Der er rigtig mange der selv står for denne rengøring, men det er ofte en kedelig opgave som beboerne skal kæmpe sig ud af, og der er ikke rigtig nogen der orker at påtage sig opgaven. Det kan også være at I har behov for mere vedligehold, såsom udskiftning af gulv eller maling af selve opgangen. 

 

Drop det hårde arbejde 

Hvis I er trætte af at skulle stå for alt det hårde og kedelige arbejde selv, så overvej at finde nogle dygtige folk som kan stå for denne opgave. Du kan finde trappevask i Givskud, og de kan sørge for at jeres opgang altid ser helt perfekt og flot ud. Så skal I blot læne jer tilbage, og nyde at komme ind i en flot og vedligeholdt opgang, hver gang I kommer hjem fra en hård dags arbejde. Det kan virkelig være befriende at få hjælp til denne slags, og så slipper I også for at skulle finde på en undskyldning for at slippe for trappevasken. Der er nemlig mange andre ting man hellere vil bruge sin tid på, så find nogen der elsker det og lever af det.