editorial

Der findes som bekendt mange typer af ringe derude, der både går på, hvilken type de er, men også hvad anledningen er til at have dem på, og disse to ting kan ofte overlappe hinanden.

Der er de velkendte vielsesringe, forlovelsesringe og tilsvarende, som man udvælger til at overraske ens udkårne, og senere som par kan man så vælge nogle, som man vil gå med for at vise hinandens kærlighed.

Desuden findes der de famøse humørringe, der skulle skifte farve alt efter, hvordan ens humør er.

Så er der slikringe, man kan have på fingeren, hvor “stenen” så er en gigantisk slikkepind, man kan gå og slikke af.

Man har de velkendte pynteringe, som man kan gå rundt med, enten fordi man kan lide dem, eller man har fået dem som gave. Man siger også, at hvilken finger man har dem på, siger noget om ens personlighed.

Er de ypperste ringe guldringe med sten?

Mange vil nok mene, at når man skal have en udsøgt ring, så skal man have fat i en guldring, og her menes ikke den slags, som mange midaldrende mænd har på, eller som man bærer for at vise sit tilhørsforhold til en klub.

Det er den slags, man køber nede hos juvelerer eller guldsmede, og skal man virkelig flotte sig, så får man jo en sten i, der mange penge værd, i form af en juvel.

Så har man guldringe med sten i.

Det er for mange indforstået, at guld er det flotteste metal over sølv, og hvis man har en sten i, så er den jo virkelig dyr og mange penge værd.

Måske er den virkelig mange penge værd, men er det ensbetydende med, at man gider gå med den?

Hvis ens udkårne er mere til sølv end guld, så har hendes æstetiske opfattelse da mere betydning, end at du synes, det er mere værd at gå med guldring.