editorial

De fleste stole er nogle, som man er placeret i til at holde koncentrationen over en længere eller kortere tid, men siden det som regel sker i større forsamlinger, så har man skaffet nogle stole, som der var billige at købe i større partier.

Så pludselig sidder man der og rokker frem og tilbage på et stykke brænde, som der i forvejen vakler under en og knirker.

Man kan bare ikke vente med at måtte rejse sig, for selvom det er dejligt at sidde ned, så er det ikke til at holde ud at skulle sidde på denne hønsepind i alt for lang tid.

Selv derhjemme ved spisebordet er de tilhørende stole jo beregnede til, at man retter ryggen og spiser sin mad.

Man ser ligefrem frem til, at man kan komme hen de bløde gemakker i form af sofaen eller lænestolen, hvor man kan spendere længere tid.

Men det er jo ikke gode forhold at game under.

Gaming stol

En gaming stol skal kunne holde til, at man sidder i den længe

De moderne gamingstole kan godt lidt ligne, at man har fusioneret det bedste fra en spisestol og en lænestol, for de er rettet op som en spisestol, men de ser foret ud og udformet som en lænestol, uden at blive alt for blød.

Det er til for at gøre, at man netop kan rette opmærksomheden mod computeren, eller hvad man nu spiller med, i mange timer, men at man også sidder godt, uden det gør ondt i ens krop.

På gode dage kan det ligefrem blive den stol, som man tilbringer mest tid i, og derfor skal man stille store krav til sådan en stol, for den skal kunne opfylde ens behov i lang tid, uden det kommer til at påvirke kroppen negativt.

Så er man klar til at game i flere timer!