editorial

Når man som familie er afhængig af et stabilt transportmiddel – for eksempel på grund af måden, man er bosat på, eller beliggenheden af skoler, arbejdspladser og institutioner i forhold til bopælen – er en ny bil ikke en luksus. Der er snarere tale om en nødvendighed, idet man ikke er tjent med en bil, som kan stå af hvert andet øjeblik det skal være.

Er man først nået til det punkt, hvor man føler, at man kompromitterer familiemedlemmernes sikkerhed, når de skal køres i skole, på job eller til og fra fritids interesser, er der i hvert fald rigtig god grund til at overveje at anskaffe en ny og drift sikker bil.

Mere køreglæde, større tryghed og bedre økonomi med en ny bil

Måske er du tøvende over for konceptet med at købe ny bil. Der er da også ganske rigtigt tale om en ikke ubetydelig udskrivning, hvilket i særdeleshed skyldes de høje skatter og afgifter, som staten pålægger nye biler. Til gengæld får du så ubetinget køreglæde og komfort.

Nye biler er forsynet med teknologiske features og state of the art elektronik, som gøre køreturen både sjovere og mere sikker. Du kan for eksempel undgå mange dumme småskader med bak kamera og parkerings sensor. Og så kan du føle dig tryg ved, at såvel styretøj som bremsesystem er splinternyt.

Da en ny bil endnu ikke slidt, skal den sjældnere på værksted. Du slipper dermed for dyre mekaniker regninger – og du kan føle dig mere sikker ved at køre familien rundt i bilen. Du kan samtidig glæde dig over en splinterny motor, som vil medføre et lavere forbrug af brændstof. Nyere motorer har nemlig generelt en meget bedre energi udnyttelse end deres slidte forgængere. Er du i tvivl om, hvorledes du skal finansiere købet af din nye bil, kan du besøge ikanobank.dk og søge om et bil lån uden udbetaling.