editorial

Eller: Lad os være mere korrekte og sige, at det ikke direkte er i denne artikel, at du finder tips til at indrette, for vi vil faktisk henvise dig til indretningstips hos Nyhedspatruljen, der kan give dig en masse gode forslag til at lave den rette indretning.

Indretningen skal jo passe til boligen, og det er med indretningen, at man giver ens bolig og hjem sjæl – eller for den sags skyld giver ens kontorplads personlighed, så den giver en gode minder og gør, at man kan skelne den fra de andres pladser.

Man kan betragte indretningen i flere skridt, hvor man kan tale om den grove indretning, hvor man måske er flyttet ind et nyt sted, der er helt bart på gulve og vægge, hvor man så sætter møbler op og måske lægger nogle gulvtæpper.

Så er der den mere fine indretning, hvor man sætter malerier op, og man kan komme endnu længere ned i størrelsen på indretning, hvor man sætter små nipsgenstande op, der minder en om rejser, gaver eller noget helt andet.

Husk dog på, at desto flere nipsgenstande der bliver sat op i boligen, jo sværere bliver det at gøre stedet rent, da man ofte er nødt til at fjerne disse ting, når man skal gøre grundigt rent.

Derfor kan de se fine ud til dagligt, men det kan også hindre en i at gøre ordentligt rent, fordi man ikke kan overskue processen forud med først at skulle gøre plads til at gøre rent og SÅ rent faktisk gøre rent.

Men det er jo en smags sag, for hvis det er dén indretning, man ønsker sig for at blive glad for stedet, så skal man jo bare gøre det.

En ændring i indretningen fra det mindre til det helt store kan også gøre, at man får et helt nyt syn på ens bolig, så man giver det en fornyet sjæl.