editorial

I dag er det de færreste virksomheder, der ikke har en hjemmeside og anerkender at det er vigtigt. Hvad mange desværre ikke ved, at det ikke er nok at lave en flot grafisk hjemmeside, hvis du gerne vil findes af nye mulige kunder. Det er alle former for virksomheder som har brug for at blive fundet af nye mulige kunder. Også aviser som Hobroavisen.

Aviser lever i dag ofte af reklameindtægter og jo flere mennesker, der læser deres avis jo flere reklameindtægter, kan de alt andet lige generer. Derfor er det vigtigt at de fokuserer på deres online markedsføring, som på nyheder. 

Hvad består online markedsføring af?

Online markedsføring er et samsurium af mange forskellige områder. Det er blandt andet vigtigt at være tilstede på de forskellige sociale medier, og være aktiv vel og mærke. Der skal laves google ads, hvilke er det samme som betalt reklame og så skal der arbejdes med SEO.

SEO er så Google syntes det er vigtigt at du kommer op først, når der søges på specifikke ord af en mulig ny kunde eller læser. F.eks. Hobro og avis. Ses avisen først på side 3, vil hverken kunden eller læseren med stor sandsynlighed ikke opdage at avisen eksistere.

Vigtigt arbejde at få lavet

Er du på internettet, er det derfor vigtigt at du fokuserer på din online markedsføring. Det er tid der er både nødvendigt og samtidig er det givet godt ud. Det kan oftes ses hurtigt på bundlinjen, når man begynder.

Det er vigtigt at det er et arbejde der vedligeholdes. Er du seriøs med din virksomhed, er det vigtigt at du sætter tid af til arbejdet og det skal ikke være en halvtime fredag aften inden lukketid. Har du ikke tid eller finder du arbejdet kedeligt, bør du ansætte en til at varetage opgaven.