editorial

Sender du ofte pakker til venner eller familie i Danmark – eller har du en webshop som fortrinsvis sender varer til kunder inden for landets grænser? Så er der mange fordele ved at benytte en dansk service udbyder til dette formål. Du vil med et fragt og distributions firma hjemmehørende i Danmark få glæde af virksomhedens terræn fordele og kendskab til den danske infrastruktur. Og så er de nationale ombringnings tjenester som oftest konkurrencedygtige på fragtpriserne i forhold til de internationale af slagsen.

Benyt DAO når du vil sende en pakke i Danmark

Det giver således god mening at vælge en virksomhed som DAO når du ønsker at få en forsendelse bragt til en modtager på dansk jord. DAO er en virksomhed af ældre dato som tidligere anvendtes til opbringning af dagblade og andre tryksager fra nogle af de største danske avishuse – her af navnet Dansk Avis Omdeling, forkortet til DAO.

DAO er blandt de mest populære virksomheder når det handler om forsendelses service i Danmark, og benyttes hyppigt og flittigt af såvel private kunder som af erhvervs virksomheder. DAO tilbyder gode priser og en høj grad af fleksibilitet og brugervenlighed, for eksempel i form af de mange indleverings muligheder gennem DAO pakkeshops. Du kan bruge en DAO pakkeshop til såvel indlevering af pakke til forsendelse som til afhentning af pakke når du er modtager. Og så bliver det nærmest bare heller ikke meget nemmere.

Hvordan finder jeg min nærmeste DAO pakkeshop?

Hvis du ønsker at benytte muligheden for at sende en pakke via en DAO pakkeshop skal du ikke rejse langt for at finde en sådan. De fleste supermarkeder har eksempelvis en DAO pakkeshop hvor du både kan indlevere og hente pakker og andre forsendelser. Du kan læse meget mere og finde din lokale DAO pakkeshop på pakkepriser.dk