editorial

Mange mennesker bruger en psykolog i forbindelse med selvudvikling eller livsstils ændring. Du behøver ikke at være diagnosticeret med en psykisk lidelse for at kunne få glæde af et forløb hos en dygtig psykolog.

En psykolog kan som oftest hjælpe dig med at få klarhed over problemstillinger som mennesker i din omgangskreds kan have svært ved at sætte sig ind i. Det kan for eksempel være at du fører en privat tilværelse i hvilken du ikke ønsker at delagtiggøre familie eller venner. Her vil en psykolog i kraft af sin professionelle tavsheds pligt udgøre den ideelle samtale og sparring partner.

Vælger du samtidig en psykolog med særlig ekspertise inden for netop dit problem område er du sikret den mest kompetente behandling. Er du således plaget af forestillinger som relaterer sig til dit seksuelle udtryk bør du kontakte en psykolog som samtidig er sexolog.

Hvem er psykolog Kirsten Ishøi?

Psykolog Kirsten Ishøi er autoriseret psykolog med tillægs uddannelser inden for hypnoterapi, samtale terapi, NLP og sexologisk vejledning. Hos psykolog Kirsten Ishøi er du garanteret en fordomsfri og imødekommende behandling som tager udgangspunkt i de udfordringer du møder i din dagligdag.

Psykolog Kirsten Ishøi har specialiseret sig inden for sexologi med særligt fokus på BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme) og de udfordringer som kan være forbundet med denne form for seksualitet. Hvis du kæmper med problemer i forhold til identitet og selvværd, som du føler er bundet op på dit seksuelle udtryk, kan det være vanskeligt at finde forståelse hos andre sexologer, psykologer og terapeuter, som ikke har indsigt i den verden.

Her vil psykolog Kirsten Ishøi, som har indgående kendskab til BDSM og de mønstre, som udspiller sig inden for dette felt, kunne hjælpe dig. For rådgivning omkring BDSM relaterede mentale problemstillinger kan du således trygt tage kontakt til psykolog Kirsten Ishøi. Læs mere på hjemmesiden http://xn--psykologkirstenishi-d8b.dk/