editorial

Hvordan skal du egentlig vælge farver til de fliser, du vil have på dit badeværelset?

Du kan finde lidt inspiration her, men vi vil lige følge efter med nogle godt tips til, hvad man skal huske ved valget af farver til ens fliser: https://shop.badogfliser.dk/shop/frontpage.html

For det første skal man selvfølgelig have nogle fliser på badeværelset, som man gider at kigge på i længden, så de ikke bare passer ind i indretningen i ens samlede hjem eller bare det udtryk, som man gerne vil give badeværelset separat for resten, men også, så de er værd at bruge.

Det skal selvfølgelig være nogle gode fliser, man vælger, og så kan man bagefter begynde at tænke over, hvilken farve det skal være.

De fleste mennesker vælger nogle forholdsvis neutrale farver til deres badeværelsesfliser, fordi det både er moderne, men også fordi det giver mere lys i rummet og en fornemmelse af mere plads.

Men ser dog i nyere tid, at man er begyndt at udfordre disse konventioner, så man gerne må have nogle flere farver og måske endda mønstre på disse fliser på badeværelset, men det virker stadigvæk til at være i sin vårtid.

Derfor er det gennemgående træk, at man har fliser i hvis eller derved, så det kan se helt klinisk ud, men det er der faktisk gode fordele ved.

For om man kan lide den slags lyse farver eller ej, så gør det for eksempel, at det er lettere at se striber, der sætter sig efter badet, så man ved, hvor man skal gå ind og gøre ekstra rent.

Dette er svært at se ved mørkere fliser og specielt dem med mønstre på.

Desuden bliver det så også nemmere at se kalkaflejringer, så man tidligere kan komme dem til livs, end hvis man skulle vente længe, til der så er store plamager, der kan være svære at finde.

Atter kan man sige, at det handler om, at man både tænker praktisk og æstetisk.