editorial

At arbejde hjemmefra er en fantastisk frynsegode, men er dit arbejdsområde lige så trist som at sidde i et skab? Så har vi nogle tips til hvordan du designer et dejligt hjemmekontor til billige penge.

BRUG DET NATURLIGE LYS.

Sæt dit skrivebord tæt på vinduerne, men placer det parallelt med ruden. Denne ideelle opsætning giver dig fordelene ved naturligt lys og en god grund til at vende dig væk fra din computer en gang imellem for at nyde udsigten. Det gør dig mere effektiv.

HUSK LAMPERNE.

Selv med fantastisk naturligt lys, har du stadig brug for yderligere belysning i de mørkere timer på dagen. De fleste lamper er utilstrækkelige til arbejde i. Prøv et par bordlamper, der giver en dejlig blød glød og interessante designmuligheder.

VÆR KREATIV MED OPBEVARING.

Arkiveringsskabe er ikke de mest attraktive møbler, men du har brug for et sted at lægge papirer, du bruger ofte. Det største problem med hjemmekontorer er, at du ender med at have papir overalt. Hvis du er den type, der har brug for at se noget for at huske, at det eksisterer, kan du prøve at hænge ting op på væggene, det kan man få nogle spændende design ud af.

SØRG FOR AT DER ER PLADS TIL HYGGE

Dit skrivebord er til aktivt arbejde, men du har sandsynligvis brug for et sted at tænke eller læse også. Et stort hjemmekontor har plads til en dejlig stor lænestol – måske med en fodskammel til dine fødder – plus et bord til din kaffe, samt en god lampe. Tilføj et luksuriøst tæppe og en farverig pude, så du kan tage tænkepauser.

TILFØJ PLANTER.

Planter gør folk glade. Det er som at bringe det, der er uden for dit vindue, ind i dit lokalet. Plus, da de fleste planter sagtens kan klare en dag eller to uden vand, behøver du ikke at gå ind på dit kontor i weekenderne (som du muligvis skal til, hvis du tænker på andre levende ting, som fisk).

Håber du er blevet inspireret ellers kan du besøge https://powar.dk/ og få endnu flere tips.