editorial

Er du ung – altså under 25 – og trænger du til at komme lidt væk fra det hele, så er uptours værd at se på. Rejser for unge er noget som de er absolut eksperter i, så det er bare om at komme afsted.

Uptours rejser blandt andet til Sunny Beach i Bulgarien – en fantastisk destination for unge mennesker, der kan lide fest, farver og en drink i solen.

Det skønne klima og festerne på Sunny Beach gør at det altid bliver en fantastisk tur. Andre rejser for unge kan ikke hamle op med en sådan destination. Man kan følge med på ethvert budget, danse dagen og/eller natten lang på klubberne og møde masser af ligesindede mennesker. En tur til Bulgarien med Uptours – Rejser for unge – er en tur du altid vil huske.

Rejser til Bulgarien er af de mest yndede og foretrukne feriemål for masser af unge mennesker fra hele Europa – Går man en tur i området ved Sunny Beach, skal man ikke blive overrasket over at høre svensk, dansk og norsk hvorend man kommer hen.

Om dagen kan man nyde den 7 km lækre sandstrand, de fantastiske muligheder for at shoppe billigt, lækre restauranter og et natteliv som end ikke Ibiza kan hamle op med. Det er disse ting, der gør at unge skandinavere valfarter til Sunny Beach hvert eneste år.

Om dagen ses de unge ved poolen eller på stranden. Her kan man chille, spille beachvolley, hoppe i havet eller starte festen – der er ingen grund til at vente til mørket falder på. De mere stille unge mennesker kan slappe af ved på hotellet ved poolen.

Som sagt er Sunny Beach en usleben diamant, når det kommer til nattelivet. Der er lange gader fyldt med restauranter, og natklubber for enhver smag. Der er eksklusive cocktailbarer, strandbarer og store natklubber i alle stilarter og med forskellig slags musik.