advertorial

Lider du af irritation i huden, halsbrand, eller måske inflammatoriske tilstande såvel ind- som udvortes? Så skulle du prøve Aloe Vera.

Helende egenskaber ved Aloe Vera

Aloe Vera gelé bruges af mange mennesker som en after sun lotion, som kan afhjælpe smerter og irritation ved solskoldning. Hvis du påfører Aloe Vera gelé på de skoldede områder, virker den både dulmende og afkølende, og forhindrer skoldningen i at udvikle sig til skællende hud.

Har du tør og kløende hovedbund, kan Aloe Vera også afhjælpe dette. Med sine fugtende egenskaber afhjælper plante ekstrakterne effektivt den irriterede hud, så din hovedbund får sin naturlige balance igen.

Samtidig har Aloe Vera i mange århundreder været brugt som et anti inflammatorisk middel. Hvis du eksempelvis lider af psoriasis eller andre auto immune inflammatoriske tilstande, kan aloe vera i form af juice eller gelé til udvortes brug mildne symptomerne ved disse sygdomme.

Aloe Vera planten i sig selv er en taknemmelig stueplante – den kræver næsten ingen vand, idet den er en sukkulent, og så har du altid adgang til den lindrende Aloe Vera saft, hvis du skulle have fået et brandsår eller en let eksem.

Hvis du lider af halsbrand, kan du mildne symptomerne ved at indtage Aloe Vera i drikkeform – for eksempel som juice. Aloe Vera vil regulere ph værdien i mavesyren. Og så kan Aloe Vera afhjælpe forstoppelse og oppustethed, hvis du indtager den som juice, idet polysacchariderne i Aloe Vera modvirker eventuelle ubalancer i fordøjelsessystemet, og hjælper tarmbakterierne (det såkaldte biom) med at fordøje maden. Disse polysaccharider hjælper samtidig med at ”smøre” dine led, og da Aloe Vera som nævnt oven for har anti inflammatoriske egenskaber, er Aloe Vera juice effektivt, når det handler om at lindre smerterne ved eksempelvis leddegigt.

Hos veracura.dk kan du finde de bedste Aloe Vera produkter på markedet – til fordelagtige priser. Se hele udvalget på https://www.veracura.com/shop/aloe-vera-6c1.html