editorial

Iværksætteri er mere eller mindre det nye sort. Det er blevet yderst populært, og det er noget mere eller mindre alle rigtig gerne vil. Der er dog rigtig mange, som aldrig formår at komme igang med det, som de faktisk gerne vil. Det er der helt grundlæggende flere årsager til, da det på ingen måde er en dans på roser. Det er gang på gang blevet bevist og fortalt, at det er en enormt hård kamp, og det er rigtig tit meget ensomt, når man er iværksætter.

Du kan dog finde rigtig mange gode råd og erfaringer igennem internettet. Der er mange som har skabt et stort firma og som er iværksættere, som har fortalt og forklaret, hvad det er der skal til. Men samtidig også belyst, hvor svær en vej det reelt set er. Der er rigtig mange som går død i processen, da de ikke føler, at de når noget, eller også mangler de bare tålmodighed.

Det er vigtigt, at du er klar på at ofre rigtig meget, hvis det er, at du gerne vil slå igennem som iværksætter. Det skal også siges, at det altså ikke er noget, hvor du lige er heldig og rammer rigtig, og så tjener godt med penge. Du skal have gjort det klart for dig selv og din omgangskreds, at du formentlig går lidt under jorden den næste lange periode, da det kræver ekstremt meget tid, hvis det skal ende ud i en stor succes. 

Søg hjælp på internettet

Ligesom med så meget andet, så er der rigtig meget god information, som du kan hente på internettet. Du kan blandt andet gå ind og læse meget mere på Forbrugerhuset, hvis det er, at du har en drøm om at blive iværksætter. Det vigtige er samtidig også, at du fastslår hvad du ønsker at opnå, da det er vigtigt at have et mål, som du arbejder mod.