editorial

Boliger der efterspørges

Det giver dig en fantastisk livskvalitet, at du kan træde ud af din gadedør hver eneste morgen og vide, at du har fundet det bedste sted at bo i verden. For boligen i dag er langt mere end det at have tag over hovedet. Det er i boligen, vi lader op, og det er derhjemme, at vi lever det gode liv, når vi ikke er på arbejde. Det er meget forskelligt hvilke krav folk har til den gode bolig, men for de fleste er beliggenheden et af de allervigtigste parametre. Hos Gefion Group udvikles de boliger, som danskerne efterspørger i stor stil. Vi udvikler, opbygger og sælger boliger i København og omegn, så du kan flytte ind til storbyen, og glæde dig over den puls, du her møder hver eneste morgen.

Moderne metropol for alle typer folk

I disse år arbejder en lang række aktører for at give Danmark en endnu bedre hovedstad. København er allerede i fuld gang med at forvandle sig fra udslidt industriby til en moderne metropol, hvor alle typer folk kommer til og slår sig ned. Dette arbejde deltager Gefion Group også i gennem de boliger, vi udvikler. Ved at tilbyde boliger til både studerende, seniorer, ejere og ikke mindst lejere er vi medvirkende til at sikre Danmark en mangfoldig hovedstad, som folk fra hele verden kommer hertil for at beundre.

Lejligheder tæt på Øresund

København har førhen haft rigtig meget industri, som nu er rykket ud af byen. Det har efterladt gamle bygninger og tomme grunde, som nu kan forvandles til lækre boliger. Dette arbejde er Gefion Group sat i verden for at udføre. Her møder du en moderne ejendomsudvikler, der ganske enkelt er med til at skabe en by for mennesker. Et af de steder hvor Gefion Group har bidraget til byudviklingen er ved Amager Strandpark. Engang lå der tungt industri her. I dag ligger der populære lejligheder med den skønneste udsigt, som Gefion Group har været med til at udvikle. Lækre boliger der giver mulighed for at nyde den skønne natur lige ved Øresund.