editorial

Duften af nybagt morgenbrød, kaffe og en stille stund må være den bedste start på dagen. Frisk brød hvor man kan smage, at der er lagt masser af kærlighed i. 

KonditorBager har en mission om, at de gerne vil være danskernes foretrukne valg, når det kommer til bagværk. De har taget kampen op imod det populære bakeoff og samlebåndsbrød, som man efterhånden kan finde i de fleste supermarkeder. Det er måske fint i en snæver vending, men du får sjældent det, du betaler for. 

Med KonditorBager får du i stedet et brød, der er bagt helt fra bunden. Det er ægte håndværk, hvor kvaliteten og smagen er helt i top. Så hvis du gerne vil forkæle dig selv med godt bagværk, så er det KonditorBager, du skal vælge.

Butikker fordelt over hele landet

KonditorBager startede tilbage i 1977, og nu er de nået op på 57 butikker fordelt over hele landet. Du finder butikker i Jylland, på Sjælland, Fyn og Bornholm. Så hvis du søger en dygtig bager i Hirtshals, så bør du tage et smut forbi KonditorBager. 

Man mærker og smager tydeligt, at bagerne hos KonditorBager brænder for deres fag. Der er lagt masser af energi i hvert enkel brød, og det er fyldt med de bedste og reneste råvarer. 

Få serveret brød med et smil

Hos KonditorBager lægger de meget vægt på at skabe en god oplevelse for kunderne. Både i form af det bagværk, der bliver serveret, men også i form af god service. Her får du altid serveret brød med et smil.

Udover frisk og lækkert brød, så finder du også smukke konditorkager i deres udvalg. Der er derfor også noget til den søde tand og de særlige lejligheder. Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om missionen hos KonditorBager, og hvad de ellers kan byde på af skønne og smagfulde sager.